Informació

El passat mes de febrer, 7 alumnes belgues i el seu professor han estat entre nosaltres, en el marc dels projectes de mobilitat Erasmus+

L'objectiu principal de la seva estada ha estat la realització de pràctiques a entitats i empreses de la zona, coordinades des del nostre institut. La valoració de l'experiència tant per part dels alumnes com de les empreses ha estat molt positiva.

After one month or two abroad doing their internship, our students made a presentation explaining their experiences. In it they give answer to questions like: Why to go to an Erasmus? My pre-stay concerns, impressions of the country (culture, family, etc.), company where were done the internship and tasks performed, appraisal of practices and accommodation, etc. Do you want to see the presentations? Here we have some of them:

Here you have a resume of the 2016-17 Erasmus+ Experiences in images: Eramus+ curs 2016/17.

Dijous 23 de novembre, quatre alumnes participants al projecte Erasmus+ d’anys anteriors, van explicar la seva experiència europea als alumnes de 1r curs de Cicles Formatius de Grau Mitjà.

Tots quatre, l’Àlvaro, la Mar, la Laura i la Tamara, van fer una estada a Dublín (Irlanda) d’entre 1 i 2 mesos on, a part de fer pràctiques en una empresa Irlandesa, van poder fer una immersió en la cultura i la llengua del país. Tots, van mostrar la seva satisfacció amb l’experiència viscuda i van recomanar als assistents d’aprofitar l’oportunitat que les beques Erasmus+ els ofereixen.

Aprofitem per recordar a tots els alumnes interessats que trobaran tota la informació a l’apartat Mobility dins la web del centre, i els animem a presentar la seva sol·licitud!

Aquest curs, i fins el pròxim setembre, quinze alumnes i dues professores de cicles formatius de l’institut Cendrassos gaudiran d’una beca Erasmus+ per poder realitzar les seves pràctiques FCT (formació en centres de treball) a l’estranger, els primers i per a realitzar estades formatives i “job shadowing” les segones.

Els alumnes, realitzen una estada d’entre un i dos mesos en empreses on desenvolupen activitats relacionades amb el seus estudis (informàtica i gestió i administració) als seus respectius països de destí: Àustria (Wolfsberg), Irlanda (Dublín, Cork i Wexford) i Anglaterra (Plymouth).

Divendres 26 de maig, matí. Aeroport de Barcelona. Origen? Figueres. Destí? Per la Tamara, la Mar, en Nicola i l’Álvaro, Dublín. Per l’Àlex, en Carlos i en Lluís, Wolfsberg. Tots, alumnes de cicles formatius que realitzaran pràctiques FCT a l’estranger.

Abans de pujar l’avió encara tenen temps de fer-se una selfie amb en Berto Romero!

Altres