Informació

Aquest curs, i fins el pròxim setembre, quinze alumnes i dues professores de cicles formatius de l’institut Cendrassos gaudiran d’una beca Erasmus+ per poder realitzar les seves pràctiques FCT (formació en centres de treball) a l’estranger, els primers i per a realitzar estades formatives i “job shadowing” les segones.

Els alumnes, realitzen una estada d’entre un i dos mesos en empreses on desenvolupen activitats relacionades amb el seus estudis (informàtica i gestió i administració) als seus respectius països de destí: Àustria (Wolfsberg), Irlanda (Dublín, Cork i Wexford) i Anglaterra (Plymouth).

Les estades formatives de les professores, a Lituània i Irlanda, permeten visitar tant empreses simulades i la central de simulació com empreses reals del territori, conèixer noves metodologies de treball, fer intercanvi de bones pràctiques tant amb docents del país d’acollida com amb els professionals espanyols acompanyants i iniciar nous acords de cooperació entre centres.

Aquestes mobilitats estan emmarcades dins del projecte d’impuls de les llengües del centre i l’objectiu és consolidar i ampliar aquestes experiències tan enriquidores.

Altres