Informació

El passat mes de febrer, 7 alumnes belgues i el seu professor han estat entre nosaltres, en el marc dels projectes de mobilitat Erasmus+

L'objectiu principal de la seva estada ha estat la realització de pràctiques a entitats i empreses de la zona, coordinades des del nostre institut. La valoració de l'experiència tant per part dels alumnes com de les empreses ha estat molt positiva.

Volem aprofitar aquestes línies per agrair l’acollida que han realitzat als alumnes a l’hotel Pirineos, l’hotel Bon Retorn, l’hotel Vela de Roses, Alchimia, l’oficina de turisme de Figueres, Transports Calsina i Carré i Alterego web Services. Gràcies!

L’experiència però, ha donat molt més de sí. Aquests estudiants d’ “Office and languages studies” han pogut compartir classe amb els nostres alumnes d’Administració i Finances. En el marc de les matèries d’anglès, francès i comunicació, ens han parlat del seu país: llocs emblemàtics, llengües, estils de vida, economia, salaris, regulació laboral, etc. Han estat unes sessions molt interessants, on uns i altres han pogut ampliar el coneixement mutu (un dels objectius de l’Erasmus+) i alhora posar en pràctica la comprensió i expressió en llengua estrangera.

També han pogut participar a la fira d'empreses simulades de Girona, comerciant amb les empreses simulades d’altres instituts de la zona i, donant a conèixer la seva mitjançant un elevator pitch de 10 en anglès.

Els alumnes marxen amb la maleta carregada de bones experiències. Ara, s'aproxima el moment de fer el camí a la inversa. Els nostres alumnes de cicles formatius de grau mitjà i superior viatjaran el mes de juny amb la mateixa il·lusió!

Altres