Informació

Divendres 26 de maig, matí. Aeroport de Barcelona. Origen? Figueres. Destí? Per la Tamara, la Mar, en Nicola i l’Álvaro, Dublín. Per l’Àlex, en Carlos i en Lluís, Wolfsberg. Tots, alumnes de cicles formatius que realitzaran pràctiques FCT a l’estranger.

Abans de pujar l’avió encara tenen temps de fer-se una selfie amb en Berto Romero!

El primer avió s’enlaira cap a Viena. Tres horetes més tard ja estaran dins d’un cotxe fent camí cap a Klaggenfurt. En Hannes els espera. Serà el seu amfitrió i els acompanyarà a la destinació final: Wolfsberg. Fantàstic! Esteu a lloc!! Cap de setmana per fer el turista i fer-se amb el lloc. Dilluns, comencen les pràctiques a l’empresa, dos com a informàtics i un al departament d’Administració. Durant 2 mesos, Wolfsberg serà casa seva, i Wolfsberger Stadtwerke el seu centre de treball. Esperem que ho gaudiu i que us enriqueixi molt, nois! Estarem pendents de la vostra aventura.

Les 12:40h i el segon avió arrenca el vol. A les 14:25h hora local ja toca terra. A la Tamara, la Mar, en Nicola i l’Álvaro els esperen les seves famílies d’acollida a l’aeroport. Primeres impressions, presentació oficial, maletes a l’habitació i primer contacte amb l’old town de Dublín. Cauen gotes. Tot marxa sobre el previst! El cap de setmana servirà per fer els primers dies de turisme i localitzar les empreses on, a partir de dilluns faran les pràctiques FCT durant un mes. L’experiència comença bé!!!

Continuarà....

Altres